Substituent
Recomandate
Imobiliare MAXICONFORT

Imobiliare MAXICONFORT

Strada Școlilor 81,Bloc PP,parter, Brăila

Imobiliare MAXICONFORT

Imobiliare Braila. Maxim de confort, minim de efort.

Descriere

MAXICONFORT activeaza cu succes pe piata imobiliara din Romania inca din 2005. De-a lungul acestor ani, compania noastra si-a demonstrat profesionalismul in managementul unora dintre cele mai notabile tranzactii imobiliare. Imobiliare Maxiconfort este un stil unic, cordial si disponibil oricarei game de clienti. Scopul nostru este sa fim alaturi de clienti cu profesionalism si fara stres, nu doar pana la finalizarea tranzactiei , ci legand cu ei un raport fidel si continuu. Serviciile noastre acopera intreaga arie de tranzactii imobiliare, mizand pe corectitudine si transparenta in toate proiectele pe care le demaram.
Datorita sigurantei oferite de echipa noastra in derularea contractelor si EXACTITATEA INFORMATIILOR FURNIZATE, clientii agentiei noastre revin cu incredere, dezvoltandu-se astfel noi colaborari din recomandarile primite.
De ce sa colaborezi cu agentia imobiliara MAXICONFORT?
  • Beneficiezi de consiliere:PROFESIONISTUL TE AJUTA SA STABILESTI PRETUL CORECT,si sa pregatesti documentele de care ai nevoie.
  • Este alaturi de tine la efectuarea vizitei,iar daca nu esti disponibil,prezinta personal proprietatea.
  • Se ocupa de promovarea ofertei prin toate mijloacele posibile
  • Mediaza negocierea si optimizeaza procesul de vanzare
Pe scurt un profesionist imobiliar poate face oricand diferenta. Serviciile noastre sunt create pentru confortul dumneavoastra,de aceea noi ne numim MAXICONFORT. „Maxim de confort, minim de efort.”

Adresa

Șeful Agenției: Strada Școlilor 81,Bloc PP,parter, Brăila.

Proprietăți

Agenția nu are nici o proprietate.
Contactati-Ne